visual
/ MON OTR Balkbrug

24 Oktober 2017

MON OTR Balkbrug

Vijde editie van de Off the Road rit in Balkbrug, zaterdag 18 november aanstaande.
Dit jaar organiseert een vijftal fanatieke Off the Road rijders uit Balkbrug samen met de MAC van Dedem voor het vijfde jaar op rij de Off the Road rit in Balkbrug. Op zaterdag 18 november start de veertig kilometer lange Off the Road rit om 09,30 uur vanaf het terrein aan de Kolonie 4 in Balkbrug.

Na het overweldigend succes van de vorige edities belooft het dit jaar weer een mooi spektakel te worden. De MAC van Dedem organiseert deze editie van de Off the Road rit onder auspiciën van de MON. Dat brengt enige veranderingen met zich mee, welke u onderaan deze pagina vindt. De locatie van de start en finish is dit jaar gewijzigd; het grasbaanterrein van de MAC van Dedem is het afgelopen voorjaar helemaal op zijn kop gezet en van nieuw gras voorzien. De zodevorming is op dit moment van dien aard dat het bestuur heeft besloten de start en finish van de Off the Road rit te verplaatsen naar De Kolonie 4. Achter de boerderij van voormalig bewoner Stegeman heeft de nieuwe eigenaar zijn grond beschikbaar gesteld t.b.v. de Off the Road rit. Hemelsbreed slechts een paar honderd meter verder.

Onderweg zullen de deelnemers ondervinden dat de route hier en daar iets gewijzigd is wat de diversiteit heeft doen toenemen. Er zijn wat terreinen verdwenen, andere zijn hiervoor in de plaats gekomen. En natuurlijk mag “De Brug” ook niet ontbreken. De mannen organisatoren hebben er met medewerking van de diverse landeigenaren, c.q. gebruikers weer en hele mooie route van kunnen maken. 

Kortom, een mooie dag om eens kijkje te nemen bij de start/finish of langs de route van deze mooie Off the Road rit. Want tijdens de ca. veertig kilometer lange route rond Balkbrug en omgeving kunt u de rijders ook mooie capriolen uit zien halen.

Uiteraard zorgt de organisatie op het terrein aan De Kolonie ook voor de nodige catering voor zowel de rijders als de toeschouwers. Houdt de Facebook- en Twitterpagina van de Off the Road rit in de gaten voor het laatste nieuws.

 

Vijfde Off the Road rit in Balkbrug.

Inschrijfgeld voor iedere deelnemer                                    € 20,=

Daglicentie voor de neutrale rijder                                      € 15,=

Daglicentie voor rijders met een KNMV licentie                 €   5,=

Daglicentie voor rijders met een MON licentie                   €   0,=

Voor meer informatie:

Iwan Hagedoorn

0522 – 46 08 64

info@macvandedem.nl

 

www.macvandedem.nl

www.facebook.com/OfftheroadBalkbrug

www.twitter.com/OffTheRoadRit« Terug naar het nieuwsoverzicht