Niek Meijerink in Z@ppsport

M.A.C. van Dedem

Kinderprogramma Zappsport heeft een geweldige video over speedway gemaakt, met een hoofdrol voor talent Niek Meijerink (11)! Niek promoot de 125cc-klasse zodat er in de toekomst weer meer rijders in het kampioenschap rijden.

Niek Meijerink komt uit De Krim en groeit op in een echte baansportfamilie. Broer en zus rijden in de crossklassen van de grasbaan en zijn grote voorbeeld is neef Dave Meijerink. In 2016 begon Niek met grasbaan bij de KNMV; hij werd meteen kampioen in de 50cc. Na de overstap naar de 65cc in 2017 pakte hij een jaar later ook hier de titel. In 2018 stapte Niek ook op een special motor in de 125cc en reed daarmee het grasbaan- en speedwaykampioenschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.